Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip "inclusief onderwijs"

Résultats de recherche: Le chapitre dans un livre, un rapport, une anthologie ou une collectionChapitre (revu par des pairs)

Titre traduit de la contributionArticle 24 of the UN Convention on the Rights of People with Disabilities and deaf signers: towards a new interpretation of the concept "inclusive education"
langueNéerlandais
titreDisability Studies in de Lage Landen
rédacteurs en chefGeert Van Hove , Alice Schippers, Elisabeth De Schauwer, Mieke Cardol
EditeurGarant
étatPublié - 2016

Citer ceci

De Meulder, M. (2016). Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip "inclusief onderwijs". Dans G. Van Hove , A. Schippers, E. De Schauwer, & M. Cardol (eds.), Disability Studies in de Lage Landen Garant.
De Meulder, Maartje. / Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip "inclusief onderwijs". Disability Studies in de Lage Landen . Editeur / Geert Van Hove ; Alice Schippers ; Elisabeth De Schauwer ; Mieke Cardol . Garant, 2016.
@inbook{75786f1e2a1f4853997a1ba1c15a5a45,
title = "Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip {"}inclusief onderwijs{"}",
author = "{De Meulder}, Maartje",
year = "2016",
language = "N{\'e}erlandais",
editor = "{Van Hove }, Geert and Alice Schippers and {De Schauwer}, Elisabeth and {Cardol }, Mieke",
booktitle = "Disability Studies in de Lage Landen",
publisher = "Garant",

}

Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip "inclusief onderwijs". / De Meulder, Maartje.

Disability Studies in de Lage Landen . Ed. / Geert Van Hove ; Alice Schippers; Elisabeth De Schauwer; Mieke Cardol . Garant, 2016.

Résultats de recherche: Le chapitre dans un livre, un rapport, une anthologie ou une collectionChapitre (revu par des pairs)

TY - CHAP

T1 - Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip "inclusief onderwijs"

AU - De Meulder,Maartje

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Chapitre (revu par des pairs)

BT - Disability Studies in de Lage Landen

PB - Garant

ER -

De Meulder M. Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip "inclusief onderwijs". Dans Van Hove G, Schippers A, De Schauwer E, Cardol M, rédacteurs en chef, Disability Studies in de Lage Landen . Garant. 2016.