Article 24 of the UN Convention on the Rights of People with Disabilities and deaf signers: towards a new interpretation of the concept "inclusive education"

Research output: Contribution in Book/Catalog/Report/Conference proceedingChapter (peer-reviewed)

Translated title of the contributionArticle 24 of the UN Convention on the Rights of People with Disabilities and deaf signers: towards a new interpretation of the concept "inclusive education"
LanguageDutch
Title of host publicationDisability Studies in de Lage Landen
EditorsGeert Van Hove , Alice Schippers, Elisabeth De Schauwer, Mieke Cardol
PublisherGarant
Publication statusPublished - 2016

Cite this

De Meulder, M. (2016). Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip "inclusief onderwijs". In G. Van Hove , A. Schippers, E. De Schauwer, & M. Cardol (Eds.), Disability Studies in de Lage Landen Garant.
De Meulder, Maartje. / Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip "inclusief onderwijs". Disability Studies in de Lage Landen . editor / Geert Van Hove ; Alice Schippers ; Elisabeth De Schauwer ; Mieke Cardol . Garant, 2016.
@inbook{75786f1e2a1f4853997a1ba1c15a5a45,
title = "Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip {"}inclusief onderwijs{"}",
author = "{De Meulder}, Maartje",
year = "2016",
language = "N{\'e}erlandais",
editor = "{Van Hove }, Geert and Alice Schippers and {De Schauwer}, Elisabeth and {Cardol }, Mieke",
booktitle = "Disability Studies in de Lage Landen",
publisher = "Garant",

}

Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip "inclusief onderwijs". / De Meulder, Maartje.

Disability Studies in de Lage Landen . ed. / Geert Van Hove ; Alice Schippers; Elisabeth De Schauwer; Mieke Cardol . Garant, 2016.

Research output: Contribution in Book/Catalog/Report/Conference proceedingChapter (peer-reviewed)

TY - CHAP

T1 - Artikel 24 van het VN Verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap en dove gebarentaligen: naar een nieuwe interpretatie van het begrip "inclusief onderwijs"

AU - De Meulder, Maartje

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Chapitre (revu par des pairs)

BT - Disability Studies in de Lage Landen

A2 - Van Hove , Geert

A2 - Schippers, Alice

A2 - De Schauwer, Elisabeth

A2 - Cardol , Mieke

PB - Garant

ER -